strip 001 - OM KNUDSEN DØRFABRIKK

Knudsen Dørfabrikk – en døråpner

Knudsen Dørfabrikk AS produserer innerdører til næringsbygg og bolig.

Vi har eksistert siden 1946, noe som gir oss over 70 års erfaring. Innerdører er det vi leverer, og det er våre kunder som driver oss fremover med sine ønsker og innspel. I tillegg er produktutvikling noe vi er opptatt av hver eneste dag. Dette er noe av det som skal gi trygghet for deg som kunde.

Skal vi prøve å kort beskrive våre dører er det kanskje «moderne» som for øyeblikket er det rette. Men hva du synes er det du som bestemmer. Vi er fleksible og det skal mye til for at vi ikke kan produsere noe du liker og ønsker. Kontakt oss i dag.

Våre dører leveres over hele landet.

Vår historiske fremtid

Historie
Ragnar Knudsen var en driftig mann som opprettet sitt foretak i 1946. I starten ble det produsert møbler. Utover 1950- og 1960- tallet ble det laget dører og vinduer, og etter hvert også trapper.

Trappeproduksjonen opphørte tidlig på 1970-tallet, og midt på 70-tallet tok Ragnar et valg; det skulle satses på produksjon av innvendige dører.

Siden den gang, er det innvendige dører som har vært vårt levebrød. Bedriften har utviklet seg gradvis siden den spede starten.

I dag
Vi er i dag en av nokså få dørprodusenter i landet. Våre produkter leveres til fornøyde kunder i hele Norge. En stor del av dørene vi lager blir brukt i kontorbygg, men det går også mye til bolig, samt til ulike offentlige bygninger.

Vi har mange dyktige ansatte som har jobbet hos oss i mange år. Dette, sammen med mye vilje og stort pågangsmot, skal ta oss trygt inn i fremtiden – gjennom å leverer inndører våre kunder gjerne forteller andre om.

Vi er Miljøfyrtårn sertifisert.

Våre kunder
Våre kunder er byggefirmaer, entreprenører, byggevarehus, private og firma som innreder kontorbygg, samt flere av de største glassveggprodusentene i landet.

Hvem – hva – hvor

Eierforhold
Bedriften er nå i tredje generasjon. Aksjene eies av:
Roar Knudsen – 75%
Stig Knudsen – 25%

Idèen
Innerdører for de som ønsker å gå inn i fremtiden.

Lokalisering
Bedriften er lokalisert i norges eneste bluesbygd: Skånevik i Etne Kommune, helt sør i Hordaland Fylke. Skånevik er et fantastisk sted som vi vil anbefale alle å besøke. Fabrikken ligger fint til i landlige omgivelser.

Avstander

  • Haugesund lufthavn – 1t 35min. Kjørerute.
  • Bergen Lufthavn, Flesland – 3t 30min  Med bil er det «tryggest» å kjøre over Stord. Ferje Haljem-Sandvikvåg. Kjørerute.
  • Fra Flesland er det båtforbindelse med Skånevik. Få minutter fra flyplassen og til kaien. Her i Skånevik er kaien 700m fra fabrikken. Komfortable hurtigbåter, der du kan jobbe effektivt i 2,5t, mens du er på veg til vakre Skånevik Båtrute.
  • Stavanger – 3t. Ferje Arsvågen-Mortavika. Kjørerute. 
  • Oslo – 6t. Her kjører du over Haukelifjell. Kjørerute.

Foretaksregisteret
Selskapet er registrert i foretaksregisteret NO 989 903 314 MVA

Bankforbindelse
Sparebanken Vest.

Yrkesskade- og tingforsikring
Gjensidige Forsikring.

Bransjeforeninger
Norske Trevarer
Byggenæringens Landsforening
NHO.
Vi er også medlem i Fikse Næringsforening.
Samt Medvind 24 Næringshage