Jobbe hos oss?

Bli en del av Knudsen Dørfabrikk AS – Ledende innen innerdører!

Ønsker du å være en del av et selskap som er dedikert til å levere høykvalitets innerdører til en rekke bygninger? Da er du på rett sted! Hos Knudsen Dørfabrikk AS er vi alltid på utkikk etter talentfulle, engasjerte og motiverte ansatte som ønsker å være med på å skape noe bra.

Med et omfattende sortiment av innerdører som brukes i ulike bygningstyper – fra leiligheter og hus til hytter, kulturhus, idrettshaller, fabrikker, institusjoner og kontorbygg – har vi et bredt spekter av muligheter og utfordringer å tilby våre ansatte. Enten du er en erfaren og på jakt etter nye utfordringer eller en nyutdannet, kan Knudsen Dørfabrikk være det perfekte stedet for deg.

Innovasjon og teknologisk fremgang

Vi er et selskap som stadig utforsker nye ideer og teknologier for å levere kvalitetsdører til våre kunder. Du vil få muligheten til å være en del av dette nyskapende miljøet og bidra til å forme fremtidens dører.

Faglig utvikling

Vi verdsetter kontinuerlig læring og vekst. Vi tilbyr opplæring, kurs og muligheter for faglig utvikling, slik at du kan utvide dine ferdigheter og oppnå dine karrieremål.

Samarbeid og teamarbeid

Hos Knudsen Dørfabrikk oppfordrer vi til et samarbeidsorientert og inkluderende arbeidsmiljø. Vi tror på styrken som ligger i å jobbe sammen og dra nytte av hverandres kompetanse.

Stolthet i arbeidet

Å være en del av Knudsen Dørfabrikk betyr å være en del av et selskap som er stolt av sitt håndverk og dedikert til å levere dører av høyeste kvalitet. Vi tar glede i å se våre dører bli en integrert del av bygninger over hele landet.

Våre ledige stillinger

Når vi har ledige stillinger, så vil du finne de her: https://www.finn.no/job/fulltime/search.html?q=knudsen+d%C3%B8rfabrikk

Vi ønsker at du sender din søknad via finn.no sin søknadsportal. Enkelt for deg, og enklest for oss

Har vi ingen ledige stillinger nå, samtidig som du tenker at vi går glipp av noe stort ved at du ikke jobber hos oss?  Fyll ut dette skjemaet og send det til oss. Vi kan ikke love deg jobb, men vi lover å se grundig på det du har sendt oss.

Navn(Påkrevd)
Flott om du skriver litt om deg og hvorfor du tenker at Knudsen Dørfabrikk kan være en arbeidsplass for deg.
Max. file size: 64 MB.