Slide 1 - DØRER TIL BOLIGHUSDØRER TIL YRKESBYGGDØRER TIL BOLIGHUS
DSC4728 - DØRER TIL BOLIGHUSDØRER TIL YRKESBYGGDØRER TIL BOLIGHUS
DSC1086 - DØRER TIL BOLIGHUS
DSC4809 scaled - DØRER TIL BOLIGHUS
DSC0965 Edit 1 - DØRER TIL BOLIGHUS
Hveem high res 14 of 29 - DØRER TIL BOLIGHUS
DSC0887 Edit - DØRER TIL BOLIGHUS

Dører til bolighus

Vi leverer moderne innerdører til alt fra små leiligheter til store villaer. Overflatene kan være malte, eller av tre. Det er ditt valg. Vi har laget innerdører i Skånevik siden 1946. Vår lange erfaring gir deg som kunde trygghet. Her er ingen bonusjagende selgere, som skal nå ukens salgsmål. Vårt perspektiv strekker seg over generasjoner.

Hos oss har du svært mange valgmuligheter, så vi tror sterkt på at vi kan lage dører som passer akkurat til ditt prosjekt. Vi holder døren åpen.

Få pris fra oss

Det er mange valg som må gjøres for at dørene til akkurat ditt prosjekt skal bli så bra som mulig. De fleste kjenner ikke til alle valgmulighetene, og det kan oppleves som vanskelig å vite hvilken informasjon man trenger. Klikk deg inn på «Våre dører» i menyen. Derfra velger du produktet du ønsker pris på. Du kan konfigurere dørene til akkurat ditt prosjekt, slik at du enkelt kan sende oss en god og korrekt forespørsel. Du kan velge størrelse, overflate, beslag, farger osv.

Noen dager etter at du har konfigurert dørene, og har sendt forespørselen til oss, så vil vi lage et tilbud til deg. Om du ønsker, så kan vi heller sende tilbudet til byggefirmaet du benytter.